loading
Jeste li rezervirali svoj termin pregleda?
Kontaktirajte nas

Robotska neurorehabilitacija

Diego

Diego

 

Ovaj je uređaj također namijenjen za rehabilitaciju ruku i ramena. Posebnost ovog uređaja jest ta što je jedini napravljen u VR i 3D tehnologiji i na takav način pacijenta dovodi u što realniji susret sa slikom na ekranu koja ga motivira na što intenzivniji i pravilniji rad ruku tijekom rehabilitacije. Diego se koristi u svim fazama rehabilitacije, ali je i dalje ekstenzija Armeo Springu koji se koristi na početku terapije. Diego osigurava bolju koordinaciju pokreta, a namijenjen je i za odrasle i djecu.

 

DIEGO - najnapredniji robotski uređaj za rehabilitaciju ruku i ramena u svijetu

 

Naša „open space“ rehabilitacijska soba unutar zagrebačkog centra posjeduje i DIEGO - tehnološko najnapredniji robotski uređaj za rehabilitaciju ruku i ramena u svijetu, namjenjenog za odrasle i djecu, u svim fazama rehabilitacije. 

Zbog svoje posebno kreirane konstrukcije, DIEGO je lako dostupan terapeutima sa svih strana i time nudi prostor za kvalitativnu terapiju vraćanja motorike u ramenima, a posebno je prikladan za vježbanje i terapiju usmjerenu na zadatke s realnim objektima. Međutim, DIEGO ne samo da nudi više prostora za terapiju već i više slobode. Inteligentna gravitacijska kompenzacija (IGC) omogućuje gibanje ruku u svim fazama rehabilitacije.

DIEGO se kao takav prilagođava individualnim potrebama svakog pacijenta. Jednostavno i brzo. Ručne trake omogućuju brzu i točnu pričvršćenost na uređaj, a ako tome pridodamo i integrirani softver TyroS, postavljanje pacijenta traje tek minutu

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija