loading
Did you schedule your appointment with a doctor?
Contact Us

Izjava o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka

Poliklinika Glavić obavještava Vas da su Vaši osobni podaci poslani sa web stranice www.poliklinika-glavic.hr (dalje u tekstu web stranice) i da će biti obrađeni.

Poliklinika Glavić u svom poslovanju provodi mjere zaštite osobnih podataka sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR), zakonskim i regulatornim obvezama.

 

PRAVILA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA definiraju svrhu i način uporabe osobnih podataka, kategorije osobnih podataka koje prikupljamo, vremensko razdoblje u kojem ih obrađujemo, te načine informiranja u svezi obrade vaših podataka;

 

PRAVILA PRIVATNOSTI NA WEBU definiraju načine prikupljanja i čuvanja podataka koje prikupljamo putem web stranice Poliklinike;

 

PRAVILA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

Ova pravila odnose se na prakse zaštite privatnosti koje Poliklinika primjenjuje pri ugovaranju i pružanju usluga svojim korisnicima. Ova pravila zaštite osobnih podataka definirali smo kako bi se razjasnila svrha i način uporabe osobnih podataka, kategorije osobnih podataka koje prikupljamo, vremensko razdoblje u kojem ih obrađujemo, te da Vas upoznamo sa svim načinima informiranja u svezi obrade vaših podataka.

 

PODACI KOJE PRIKUPLJAMO

Tijekom različitih oblika interakcije s Poliklinikom (korištenje Internet stranica kojih je Poliklinika vlasnik, slanje upita/zahtjeva e-mailom, poštom, sudjelovanje u nagradnim igrama i natječajima, ugovora o suradnji) prikupljaju se osobni podaci koji podrazumijevaju, ali nisu ograničeni na sljedeće:

  • Ime, prezime
  • Adresa stanovanja
  • OIB
  • Broj bankovnog računa
  • E-mail adresa
  • Broj telefona

Poliklinika tijekom različitih oblika interakcije može prikupljati i podatke koji ne spadaju u grupu osobnih podataka, koji podrazumijevaju, ali nisu ograničeni na sljedeće:

  • Podatke o uređaju putem kojeg se spajate na Internet
  • Vrstu i verziju Internet preglednika koji koristite
  • Načine korištenja Internet stranice Poliklinike

Načini prikupljanja podataka

Osobni podaci se prikupljaju na jedan od sljedećih načina:

  • Izravno od pojedinca – podaci dostavljeni za potrebe sklapanja ili izvršenja ugovora, dolaskom u prostore Poliklinike, telefonskim razgovorom s pojedincem, sudjelovanjem u humanitarnim i drugim akcijama Poliklinike.
  • Neizravno – podaci koji su javno dostupni na internetskim stranicama koje ne pripadaju Poliklinici (npr. objave na društvenim mrežama, otvorenim forumima), podaci dobiveni korištenjem kolačića, poveznica i sličnih tehnologija

 

OBRADA OSOBNIH PODATAKA NA TEMELJU PRIVOLE KORISNIKA

Poliklinika može tražiti privolu korisnika ili njihovih nositelja roditeljske odgovornosti za obradu osobnih podataka u određene svrhe. Kada se obrada osobnih podataka korisnika temelji na privoli, korisnik / nositelj roditeljske odgovornosti u svakom trenutku može povući danu privolu, no to neće utjecati na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego li je ona povučena.

 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA DJECE

Sukladno članku 19., stavku 1. Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018), Poliklinika po pitanju zaštite osobnih podataka, djecom smatra sve osobe mlađe od 16 godina, te ne traži niti prikuplja osobne podatke djece ili o njima bez suglasnosti nositelja roditeljske odgovornosti. Poliklinika će uvijek nastojati, kako bi podatke koje dobije od djece obrađivala samo uz suglasnost nositelja roditeljske odgovornosti.

 

PRAVILA PRIVATNOSTI NA WEBU

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje Ste dobrovoljno dali Poliklinici, bilo registracijom odnosno kontakt obrascem (prilikom registracije koristit će se osobni podaci kao što su: ime i prezime, adresa, grad, e-mail, godina rođenja) ili korištenjem Internet stranice. Zaprimljene e-mailove  s Vašim osobnim podacima Poliklinika će koristit samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

 

KOLAČIĆI

Ulaskom Hrvatske u EU, dužni smo vas temeljem posebnih regulacija informirati o procesima koji se događaju prilikom korištenja naših internetskih stranica.
Prilikom pretraživanja interneta općenito, kako bi vam se omogućila brza, jednostavna i učinkovita usluga, internetske stranice koriste se opcijom pohranjivanja kolačića (cookies) u vaše računalo.

Slijedom novih zakonskih obaveza koje EU stavlja pred domaće internetske stranice, za prikupljanje ovih podataka/datoteka potrebno je, prije njihova pohranjivanja, dobiti pristanak korisnika.
Kao i ostale stranice u Hrvatskoj, Poliklinika Glavić koristi kolačiće (cookies) kako bi vam omogućila kvalitetnu uslugu. Poliklinika Glavić smatra da su korisnici nastavkom korištenja ove i svih stranica u vlasništvu Poliklinike Glavić dali svoj pristanak za pohranjivanje cookieja.

Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.

Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite. •  Chrome  •  Firefox  • Internet Explorer 9  •  Internet Explorer 7 i 8  •  Opera  (stranica na engleskom jeziku) •  Safari  (stranica na engleskom) Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na web stranicama

Ako ne želite u svojim računalima pohranjivati cookije, preporučujemo vam sljedeće stranice na kojima se možete informirati kako ih možete obrisati ili onemogućiti:
www.allaboutcookies.org
www.youronlinechoices.eu

 

DIGITALNI MARKETING, NEWSLETTER

Poliklinika šalje promotivne materijale putem digitalnih komunikacijskih kanala pojedincima s kojima je u određenom trenutku ostvarilo nekakav oblik suradnje (pretplatnici, sudionici u nagradnim igrama, nagradnim natječajima, humanitarnim akcijama) i koji su nam dali kontakt podatke za takav oblik komunikacije. Korisnici usluga Poliklinike imaju u svakom trenutku pravo onemogućiti uslugu primanja promotivnih materijala, a Poliklinika će omogućiti alate kako bi se pravo za brisanje iz baze podataka za slanje obavijesti provelo.

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Poliklinike.

Za isporuke Newslettera Poliklinika može koristiti tehničke usluge vanjskih poslovnih partnera. U navedenom slučaju istima dajemo na obradu isključivo adresu elektroničke pošte koju ste prijavili za dobivanje Newslettera. Također osiguravamo da odabrani poslovni partner istu koristi samo i jedino za isporuke naših Newslettera, u vremenskom periodu dok ste na njega prijavljeni, te ga u druge svrhe ne smije koristiti. Osim u navedenom slučaju i pod navedenim uvjetima, Poliklinika neće vaše kontakt podatke, koje ste dali za prijavu na Newsletter, dijeliti s trećim stranama.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka ustupljenih Poliklinici Glavić kao korisniku putem ovih web stranica u svrhe koje su ovdje izričito navedene.

Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni

unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u prijavni obrazac smatra se da ste suglasni s obradom istih u marketinške svrhe (dostavljanje informacija, ponuda i promidžbenih materijala o proizvodima i/ili uslugama Polikliniek Glavić, unaprjeđenje oglašavanja i istraživanje tržišta).

Obradi osobnih podataka u marketinške svrhe možete se u svako doba usprotiviti i opozvati danu privolu.

Poliklinika Glavić s Vašim će osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od

neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

Poliklinika Glavić štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama.

Opoziv privole možete podnijeti osobno u Poliklinici Glavić, poštom na

adresu Ćira Carića 3, 20 000 Dubrovnik ili putem e-pošte: info@poliklinika-glavic.hr.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate da Poliklinika Glavić obrađuje i koristi vaše osobne podatke u svrhu istraživanja tržišta, slanja informacija, ponuda i promidžbenih materijala o novim uslugama i/ili proizvodima Poliklinike Glavić.

Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati privolu za obradu osobnih podataka kako je to navedeno u ovoj Izjavi.

 

We use cookies to give you the best possible experience on our website. More information