loading
Jeste li rezervirali svoj termin pregleda?
Kontaktirajte nas

MCG Travel agencija

MCG Travel agencija

Našim pacijentima, koji tijekom rehabilitacije trebaju boraviti u Dubrovniku ili u Zagrebu više tjedana, nudimo mogućnost smještaja u vrhunski opremljenim hotelskim sobama i smještajnim kapacitetima naših dragih sugrađana, od kojih su neki prilagođeni invalidnim osobama, po povlaštenim i individualno kreiranim cijenama. Tijekom boravka unutar nekog od hotela pacijenti će moći, ovisno o vlastitim željama, koristiti polu-pansion ili puni pansion, kao i dodatne sadržaje hotela. Pacijenti mogu boraviti i u privatnom smještaju, ali i u partnerskim zdravstvenim ustanovama. Tijekom boravka u Poliklinici Glavić, travel agencija organizira i izlete u Dubrovniku i Zagrebu te okolici.


Osim toga, Medicinski centar Glavić Travel sa svojim stručnim timom nudi sve potrebne medicinske usluge i zdravstvenu njegu ovisno o potrebama pacijenata.

 
Naše osoblje je dostupno 0-24 sata te većinu medicinskih tretmana i usluga može obaviti u udobnosti sobe ili hotelskim prostorijama po unaprijed dogovorenim terminima.

 

HOTELSKI SMJEŠTAJ

Našim pacijentima suradnjom sestrinske firme i agencije MCG Travel te naših dugogodišnjih partnera Adriatic Luxury Hotels,  grupacije Hilton, Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera, Valamar Riviera  i brojnih drugih hotelskih grupacija, nudimo mogućnost smještaja u vrhunski opremljenim hotelskim sobama od kojih su neke i prilagođene invalidnim osobama, po povlaštenim i individualno kreiranim cijenama.


Tijekom boravka unutar nekog od hotela pacijenti će moći, ovisno o vlastitim željama, koristiti polu-pansion ili puni pansion, kao i sadržaje hotela (wellness, igrališta, teretane, bazene, hidroterapije s nekim od naših fizioterapeuta…).
Osim toga, Medicinski centar Glavić Travel sa svojim stručnim timom nudi sve potrebne medicinske usluge i zdravstvenu njegu ovisno o potrebama pacijenata. 


Naše osoblje je dostupno 0-24 sata te većinu medicinskih tretmana i usluga može obaviti u udobnosti sobe ili hotelskim prostorijama po unaprijed dogovorenim terminima.

                 

PRIVATNI SMJEŠTAJ

Pacijenti će, osim hotelskog, imati priliku boraviti u privatnom smještaju te odabrati neki od brojnih luksuzno namještenih apartmana na različitim lokacijama na području Dubrovnika i Zagreba.


Svi apartmani zbog iznimno dobre lokacije, okruženja prirodom i lijepog pogleda, pružaju maksimalnu privatnost i udobnost života kakva je potrebna za kvalitetnu i uspješnu rehabilitaciju i relaksaciju.
Apartmani su opremljeni svom potrebnom aparaturom i uređajima koji osiguravaju ugodan boravak poput života u vlastitom domu.


Medicinski centar Glavić Travel također, svim pacijentima privatnog smještaja omogućuje individualan izbor medicinskih usluga poput njege u kući, fizikalne terapije, kućnih posjeta liječnika te brojih drugih kako bi im maksimalno olakšali rehabilitaciju i boravak u Dubrovniku ili Zagrebu.

 

HOSPITALNI I SMJEŠTAJ U ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA

U suradnji s partnerskim zdravstvenim ustanovama, pacijentima pružamo mogućnost hospitalnog smještaja u bolnici ili odabranim zdravstvenim ustanovama.


TIjekom hospitalnog cjelodnevnog smještaja pacijent će imati mogućnost korištenja svih pogodnosti ustanove, danonoćnog nadzora stručnog osoblja, te po potrebi i medicinskih intervencija i ispomoći.

Sve sobe su opremljene vrhunskim bolničkim krevetima, namještajem, televizorima te invalidski prilagođenim kupaonicama. 

Broj bolničkih kreveta u sobama nije fiksan te je prilagodljiv željama i potrebama pacijenta i njegove pratnje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

W3Schools