loading
Jeste li rezervirali svoj termin pregleda?
Kontaktirajte nas

Robotska neurorehabilitacija

Andago

Andago

Andago je robotski uređaj koji vraća sigurnost u hodu! Ovaj je robot koji osigurava stabilnost nogu, kvalitetu držanja te vas oslobađa straha od slobodnog hoda, a uz puno vježbe, truda i volje može vas udaljiti od drugih pomagala za hodanje u vašoj životnoj rutini. Jedan je od najsigurnijih robotskih uređaj za intenzivan trening hoda te je najveća potpora u završnoj fazi rehabilitacije pacijenata s deficitom hoda uzrokovanim raznim neurološkim, ortopedskim ili kardiovaskularnim oštećenjima.

 

Pacijenti u uspravnom položaju i bez pomoći rukama, u mogućnosti su trenirati s punim ekstenzijama i ravnotežom u kuku jer svojom dinamičkom potporom tjelesnoj težini pacijenta, Andago omogućuje pravilnu bočnu izmjenu težine kao ključne komponente hodanja te tako pomaže pacijentu što prirodnije i stabilnije hodati.

 

Jednostavni i inovativni dizajn na principu automatskog senzornog praćenja pacijenta, omogućuje pacijentu sigurnost pri hodu i bez straha s jasnim prikazom ključnih rezultata o svakom napretku pacijenta putem USB sticka.

 

Na ovaj način pacijentima s posljedicama moždanog udara, traumatskim ozljedama mozga, s dijagnozom paraplegije, cerebralne paralize, multiple skleroze, s endoprotezom, spinalnom mišićnom atrofijom, kao i kod slabosti mišića zbog nedostatka pokretljivosti i dr., u završnoj fazi neurorehabilitacije, omogućujemo odraditi kompletnu rehabilitaciju sve do uspravnijeg i slobodnijeg hoda na jednom mjestu.

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

W3Schools