loading
Jeste li rezervirali svoj termin pregleda?
Kontaktirajte nas

Neurorehabilitacija robotikom Zagreb

Robotski asistirana radna terapija za ruke i trup

Robotski asistirana radna terapija za ruke i trup

Inovativni ROBOTSKO-SENZORNI uređaj za rehabilitaciju gornjih ekstremiteta zapravo je terapijska, multifunkcionalna i INTERAKTIVNA radna PLOČA koja ima ulogu robotske radne i fizikalne terapije kod velikog opsega dijagnoza poput moždanog udara, cerebralne paralize, multiple skleroze, hemipareze, a kao nadopuna konvencionalnog radnoj terapiji. 

 

Posebnost i jedinstvenost senzornog uređaja su orijentirana neurorehabilitacija i ugrađeni senzori koji omogućuju vježbanje pacijentovih kognitvnih sposobnosti te finih i grubih motoričkih funkcija iz svakodnevnog života i to sa stvarnim objektima na velikoj interaktivnoj površini (poput držanja olovke, novčića, lopte ili šalice i dr.). Poput ostalih robotskih uređaja i ugrađeni senzori u svakom trenutku objektivno mjere i dokumentiraju svaki pa i najmanji pomak i napredak pacijenta.

 

Namijenjen je za sve faze neurorehabilitacije prstiju i šake kod djece i odraslih s neurološkim i ortopedskim motoričkim ograničenjima. Uz postojeće robotske uređaje, s najinovatnijim i najzanimljivijim senzornim aparatom, našim smo pacijentima upotpunili sve faze oporavka i objedinili cjelokupnu neurorehabilitaciju na jednom mjestu.

 

Interaktivan. Zabavan. U svim pozicijama

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

W3Schools