loading
Jeste li rezervirali svoj termin pregleda?
Kontaktirajte nas

Neurorehabilitacija robotikom Zagreb

Robotski asistirana terapija za rješavanje boli u leđima

Robotski asistirana terapija za rješavanje boli u leđima

Osjećate bol u leđima? Znate da biste trebali trenirati, ali u vašem rasporedu nema slobodnog vremena za teretanu?

 

Kada vježbate u teretani ili sami kod kuće često vježbe ne odradite kako treba ili pak ne znate kakav je vaš rezultat. Uz ovaj uređaj zaboravite na standardni pristup vježabanju i budite spremni na zabavan, inovativan i suvremen način riješiti se boli u leđima.

 

Poliklinika Glavić u Zagrebu prvi put predstavlja ovo zanimljivo i zabavno rješenje koje na jedan drugačiji način dovodi vaše tijelo u formu kroz razne obrasce i igrice, ali stručne i točne dijagnoze i procjene koje će vas riješiti boli u leđima.

 

Koja je bitna razlika između robotski asistirane terapije i klasične vježbe?

On nudi objektivne procjene, didaktičke alate i motivirajuće vježbe kretanja za terapiju boli u leđima.

 

Kvalitetna procjene ciljeva

Uz njega možete ostvariti precizne i ponovljive procjene koje omogućuju standardiziranu, objektivnu analizu parametara performansi kretanja kao što su raspon gibanja, sposobnost premještanja, glatkoća pokreta, kapacitet izolacije i stabilnost lumbala. Dokumentiranje napredovanja terapije pacijenata olakšava optimalno planiranje terapije.

 

Zabavno je i motivirajuće

Uređaj nudi svakom korisniku mogućnost stvaranja zasebnih vježbi ovisno o njegovim potrebama koje odredi senzor. U memoriji aparata postoji opsežna knjižnica klinički validiranih vježbi kretanja koje su dizajnirali terapeuti, znanstvenici pokreta i liječnici kako bi u igrici obuhvatili terapeutski važne pokrete.

 

Vježbe se mogu prilagoditi prema sposobnostima pacijenata i terapijskim ciljevima. Vježbe su zabavne i povećat će motivaciju pacijenata za terapijom.

 

Na licu mjesta pruža povratne informacije o vašem napretku

Visoko precizni senzori pokreta bilježe čak i najmanji pokret kako bi omogućili vizualizaciju povratnih informacija u stvarnom vremenu na zaslonu. Tako ćete jasno znati u danom trenutku jeste li dobro odradili vježbu ili ju trebate kroz igru popraviti. Senzor vas upućuje na pravilan rad kralježnice i mišića te vas upućuje na pravilno držanje dok se igrate.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

W3Schools